Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

BalloonChic

Η εταιρεία Balloon ιδρύθηκε το 1972 με αντικείμενο το σχεδιασμό και την παραγωγή παιδικών ενδυμάτων υψηλής ποιότητας. Στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας της έχει αφήσει το δικό της σημάδι στο χώρο της παιδικής μόδας και χάρη στη συνεχή προσπάθεια των συντελεστών της, βρίσκεται σήμερα στις πρώτες θέσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Κάθε κολεξιόν της Βalloon αποτελείται από μία μεγάλη ποικιλία παιδικών ρούχων για κορίτσια από 0 έως 12 ετών που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις, καθώς διαθέτει ρούχα casual, ρούχα για μοναδικές απογευματινές εμφανίσεις, αλλά και επίσημο παιδικό ντύσιμο. Τα ρούχα της έχοντας σχεδιαστεί με φαντασία, διακρίνονται για την ποιότητα και τη μοντέρνα γραμμή που τα κάνουν να ξεχωρίζουν και να θεωρούνται συνώνυμα του καλού γούστου και της chic παιδικής μόδας. Στην εταιρεία Balloon θα βρείτε και μια πλήρη σειρά βαφτιστικών ενδυμάτων για κορίτσια και αγόρια.

Η εταιρεία Balloon αποτελεί έναν από τους βασικούς προμηθευτές της αλυσίδας καταστημάτων Frattina και άλλων επιλεγμένων καταστημάτων σ όλη την Ελλάδα. Κάποιο από αυτά βρίκεται κοντά σας.